Digivrijwilligers gezocht voor cursussen, workshops en inloopspreekuren.
Digivrijwilligers gezocht voor cursussen, workshops en inloopspreekuren.

ZINiN Bibliotheek zoekt naar digivrijwilligers

Algemeen

NIJVERDAL - De ZINiN Bibliotheek Nijverdal is op zoek naar digivrijwilligers voor cursussen, workshops en inloopspreekuren, die in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal worden gehouden. De cursussen en workshops worden in groepsverband gegeven. Het Digitaal Inloopspreekuur wordt een keer per maand op de dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur gehouden.

Voor het Digitaal Inloopspreekuur is de ZINiN Bibliotheek Nijverdal op zoek naar mensen die handig zijn met computers, telefoon, e-mail, social media, het werken met DigiD en die graag andere mensen helpen met het aanleren van digitale vaardigheden. Het aanleren van die vaardigheden gebeurt via een cursus of workshop, die samen met een medewerker of een andere vrijwilliger wordt voorbereid. Alle benodigde informatie wordt aangeleverd en medewerkers van de bibliotheek begeleiden de digivrijwilligers.

ZINiN Bibliotheek: “Ben je gastvrij en kun je op een laagdrempelige wijze contact maken met cursisten? Meld je dan aan.” Aanmelden kan bij Cathelijn Wennemers. Stuur een e-mail naar cathelijnwennemers@zinin.com. Wie eerst meer informatie wil, kan Cathelijn bellen op 0548-613342.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11