Afbeelding

Nieuwe films bij ZINema in de maand juni

Algemeen

NIJVERDAL - Er draaien weer drie nieuwe films bij ZINema de komende tijd. Kaarten voor de films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Leeuwin

De familiefilm ‘Leeuwin’ gaat over het voetbaltalent Rosi uit Suriname, die noodgedwongen met haar ouders naar Nederland moet verhuizen. De grote vraag is of het haar gaat lukken om haar droom waar te maken om in Nederland een Oranje Leeuwin te worden.

Robert de Niro in de film About My Father

About My Father

‘About my Father’, is een komedie over een Italiaanse familie in Amerika. Zoon Sebastiaan veramerikaanst steeds meer, tot groot ongenoegen van zijn stugge vader Salva. Paps zet dan ook zijn hakken in het zand, als Sebastian tot overmaat van ramp met de Amerikaanse Ellie uit een rijke familie wil gaan trouwen, die van origine een Ierse achtergrond heeft. Als Sebastian zijn vader wil voorstellen aan zijn toekomstige schoonfamilie, ontstaat er een cultuurclash van formaat tussen de twee families. Een film met veel (flauwe) grappen, waarbij de families van het ene ongemak in het andere misverstand rollen.

still animatiefilm Mavka

Mavka

In de animatiefilm Mavka bloeit een verboden liefde op tussen ‘Beschermer van het Woud’ Mavka en de dorpsjongen Luca. Dat leidt tot allerlei bijzondere ontwikkelingen. De film speelt zich af in de uitgestrekte bossen van de Oekraïne. Mavka raakt betoverd door de muziek van Luca en ze wordt verliefd op hem. Als dan plotseling de hebzuchtige Kylina ten tonele verschijnt, die erop uit is om het ‘Hart van het Woud’ in handen te krijgen, wordt het moeilijk voor Mavka en Luca om het kwaad samen te overwinnen. Mavka staat voor een onmogelijke keuze tussen de liefde en haar plicht als bewaker van het bos.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11