Afbeelding

Een persoonlijke ‘laatste reis’ is maatwerk

Algemeen

We denken er liever niet aan, maar voor iedereen is er één zekerheid: het leven is eindig. Eenmaal maken we allemaal die laatste reis en die kun je niet overdoen. Daarom is het zo belangrijk om er goed over na te denken en vanuit je hart keuzes te maken. Of het nu over de uitvaart van een dierbare gaat of over je eigen toekomstige uitvaart.

Wat moet dat moet…
Een overledene moet uiterlijk op de zesde werkdag na overlijden worden begraven of gecremeerd. Wellicht komt daar binnenkort de mogelijkheid van resomeren bij.

...maar verder: keuzevrijheid
Je hebt altijd de vrije keuze of je een uitvaartbegeleider inschakelt en wie. Ongeacht of en waar je verzekerd bent. Eigenlijk ben je vrij in praktisch al je keuzes: de plek van verzorging en opbaring, het vervoer, de locatie van de afscheidsceremonie. Zo heb ik al uitvaarten mogen begeleiden met ceremonies in een concertzaal, op een salonboot (inclusief boottocht) en in de eigen tuin van een familie. De keuze is aan jou.

Transparant
Een uitvaart kost geld, soms veel geld, maar het is afhankelijk van de keuzes die je maakt.
Ik heb geen enkel financieel belang bij jouw keuzes en informeer je altijd eerlijk over de kosten. Mijn begeleidingskosten staan op mijn website en ik ben transparant over alle bijkomende kosten. Als zelfstandig uitvaartbegeleider ben ik onafhankelijk en niet gebonden aan een bepaalde locatie of verzekeringsmaatschappij.

De laatste reis op weg naar het hart van je geliefden voor altijd!

Omdat je ‘de laatste reis’ niet over kunt doen
Het is mijn taak om nabestaanden te inspireren om persoonlijke keuzes te maken, in alle rust.
Het is mijn missie om te zorgen dat de uitvaart een waardevol en persoonlijk afscheid wordt, een ode aan het leven van de overledene.

Meer weten?
Neem eens een kijkje op mijn website. Daar staat veel informatie. Persoonlijk kennismaken is nog beter. Graag kom ik langs voor een informatief gesprek. Vrijblijvend, zonder enige verplichting of kosten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie (die drink ik zwart) of een glaasje water.


BDL Uitvaartzorg
T: 06 2626 1658
E: info@bdl-uitvaartzorg.nl
W: bdl-uitvaartzorg.nl

Afbeelding
Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11