Ashley, Fayen, Sophia
Ashley, Fayen, Sophia

Plaatsingswedstrijden voor dames van G.V. Fysion

Sport

In Winterswijk stonden Ashley, Fayen en Sophia klaar voor hun derde plaatsingswedstrijd.
Na deze wedstrijd werd bepaald welke meiden de individuele finale hadden behaald. Het team begon sterk op de balk. Alle drie de meiden bleven op de balk! Ze bleven sterk en lieten goede oefeningen op de vloer zien. Bij de sprong waren een paar landingen niet zo stabiel, maar de turnsters herpakten zich. De brugoefeningen die ze lieten zien zagen er strak uit. Ze eindigden op een verdiende derde plek. Daarnaast heeft Ashley zich geplaatst voor de individuele finale en Fayen staat reserve.


Indy, Tara, Meike, Julia, Amy 

Ook in Hengelo straalden de meiden van G.V. Fysion. Het jeugdteam supplement E met Amy, Julia en Indy turnde samen met drie meiden van DOS Kampen. Tijdens deze wedstrijd maakten de meiden aan paar foutjes maar ze lieten ook nieuwe elementen zien! Zo turnde Julia voor het eerst een overslag salto, Indy straalde op vloer en Amy liet een strakke brugoefening zien. Hun oefeningen werden gewaardeerd met een tweede plaats en een plaatsing door de teamfinale op 13 april.


Demi, Yinthe, Julia, Indy 

In het seniorenteam supplement E lieten Demi, Julia en Indy ook zien wat ze waard waren. Julia kon na een liesblessure weer een hele wedstrijd turnen. En dit resulteerde in een eerste plaats op de vloer! Ook Indy en Demi lieten een goede wedstrijd zien met een aantal nieuwe onderdelen op de brug voor Indy en een stralende vloeroefening voor Demi!

Beide teams mogen super trots zijn op hun prestaties! Dat zijn de trainers in ieder geval zeker!


Tara 

In baan 2 turnde ook nog een team van G.V. Fysion, de dames senioren supplement D. Meike en Tara. Meike kon door een blessure alleen de balk turnen. Helaas heeft ze niet haar beste balkoefening kunnen laten zien. Tara turnde een bijna foutloze wedstrijd. De jury gaf haar zelfs complimenten over haar vloeroefening. Ook haar sprong en balkoefening waren strak uitgevoerd. Ze stond dan ook op de eerste plaats van het podium!


Neyomi, Yente, Jasmijn en Fien 

Zaterdag 23 maart

Enschede was op 23 maart het speelveld voor de meiden van niveau 6.
In de ochtend beten Yente, Neyomi, Jasmijn en Fien het spits af. De jury was onder de indruk van hun brugoefeningen omdat de meiden zich zo makkelijk en soepel konden optrekken. Vervolgens lieten ze nette vloeroefeningen zien. Ook op het onderdeel sprong presteerden de meiden goed. De balk stond ook op het programma. Hier lieten de meiden wat wiebeltjes en vallen zien. Maar de prestaties waren goed genoeg voor een vierde plek!


Lotus, Liz, Ella, Suze

In de middag stond het team met Ella, Lotus, Liz en Suze klaar. Op vloer en sprong lieten de meiden mooie en nette oefeningen zien. Op de balk wel wat wiebeltjes en helaas een val, maar ze waren wel trots op hun bronzen medaille.

Wie zich heeft geplaatst voor de finale is nog niet bekend, maar de trainers zijn zeker wel trots. “Het is niet makkelijk om tijdens een wedstrijd met veel publiek en prestatiedruk meerdere goede oefeningen te laten zien.”

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 10 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11