De nieuwe trainer van NKC ' 51 2: Herman Egberts
De nieuwe trainer van NKC ' 51 2: Herman Egberts

Herman Egberts wordt trainer van het tweede van NKC ‘51

Sport

NIJVERDAL - Dat Dave van Zonderen de hoofdtrainer van NKC ‘51 blijft, is eerder al bekend gemaakt. Wie de trainer van het tweede team wordt volgend seizoen is nu ook bekend: Herman Egberts. Na een aantal positieve gesprekken is besloten om volgend jaar de samenwerking aan te gaan.

Herman Egberts (57), woonachtig in Ede, is zijn trainerscarrière begonnen bij CKV Reehorst ’45. Vervolgens is hij trainer geweest van verschillende teams van Dalto en DVO, en eerste teams van ODIK, DUKO, DOS Kampen, Telstar en KVZ. Bij al deze clubs heeft Egberts veel kennis opgedaan. Ook heeft hij zijn trainersdiploma’s KT2, 3 en 4 behaald. 

Egberts geeft echter aan ook goed wat meer in de luwte te kunnen werken bij het tweede team van NKC ‘51, dat in de Reserve Hoofdklasse (veld) en Reserve Eerste Klasse (zaal) ook op een hoog niveau speelt. Egberts vindt het belangrijk een groep te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en vanuit daar te werken met plezier, aanwezige kwaliteit en intrinsieke motivatie om tot mooie resultaten te komen.

Het eerste team van NKC ‘51 strijdt momenteel voor klassebehoud in de Ereklasse, en is in de degradatiepoule goed begonnen met een overwinning tegen Synergo. NKC ’51 2 heeft met een winst- en een verliespartij wisselende resultaten in de Reserve Hoofdklasse, maar er is nog van alles mogelijk. 

Op 4 mei speelt het eerste thuis tegen Dalto. Het tweede speelt weer op 11 mei thuis tegen Wit-Blauw 2.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 8 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11