Cursus Klik & Tik vergroot je digitale kennis.
Cursus Klik & Tik vergroot je digitale kennis.

Meer computerkennis met cursus Klik & Tik

Algemeen

NIJVERDAL - Nieuwe cursus ‘Klik & Tik: basis van digitale vaardigheden’ gaat van start bij ZINiN. Wie meer met de computer/laptop wil doen, maar niet zo goed weet hoe het werkt, kan vanaf donderdag 9 maart in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal de kennis vergroten op dit gebied met de vijfdelige gratis cursus ‘Klik & Tik: basis van digitale vaardigheden’.

De cursus begint op donderdag 9 maart en gaat verder op de ochtenden 16 en 23 maart en 6 en 13 april om 9.30 uur op de eerste verdieping van de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Stap voor stap neemt de docent de cursisten mee een leert ze in deze cursus omgaan met de computer, een e-mail sturen en surfen op het internet. De filmpjes die vertoond worden, laten zien hoe het werkt en daarna kan men zelf aan de slag. 

Aanmelden 

De cursus ‘Klik & Tik: de basis van digitale vaardigheden’ is te volgen na aanmelding. Dit kan tot en met woensdag 1 maart via de reserveerlijn 0548-624489, aan de balie van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek Nijverdal of online via www.zinin.com. De cursus is gratis.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11